Yousee fejlmelding fastnet

Min fastnettelefon virker ikke – YouSee

Tjek for driftsforstyrrelser. Har du ikke allerede gjort det, så start med at tjekke om der er driftsforstyrrelser på din adresse.

Fastnet – YouSee

Brug af telefoni · Hemmeligt Nummer via fastnet · Ofte stillede spørgsmål om telefoni hos YouSee · Kobl dit alarmudstyr til telefonen · Banke På til telefoni.

YouSee Driftsinformation – Se driftsstatus på mobil, internet og …

Oplever du fejl på tv, internet, web-tv, film, musik, mobil, webmail eller telefoni? Så tjek, om der er driftsforstyrrelser i dit område.

Fastnettelefoni – YouSee

Du behøver ikke at have andre abonnementer hos os for at få YouSee Fastnet FriTale. For kun 219 kr./md. kan du ringe ubegrænset til både fastnet og mobil.

Kontakt YouSee – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du spørgsmål til din regning og abonnement, eller har du brug for teknisk hjælp, så ring eller chat med os i dag. Klik her for at komme i kontakt.

Hvad kan vi hjælpe dig med? – YouSee Hjælp

Her kan du få hjælp til alle YouSee’s produkter, blandt andet tv, internet, mobil, mail, fastnet og YouSee Musik. Du kan også få hjælp til login, betaling, …

Kontakt YouSee – Få hjælp til andet

Her kan du få hjælp fra YouSee og få svar på spørgsmål om sikkerhed, vilkår, fastnet, YouSee Musik og selvbetjeningen Mit YouSee.

Få driftsinformation på mail og sms – YouSee

På Mit YouSee kan du tilmelde dig driftsinformation. Så kan du modtage besked, når vi har registreret en fejl i dit område.

Har du mistet din internetforbindelse? – YouSee

Her kan du få hjælp, hvis du har mistet forbindelsen til dit internet fra YouSee. Når du har problemer med internettet, kan du ofte forbedre forbindelsen …

Drift og dækning for mobiltelefoni og mobilt bredbånd – YouSee

Tjek om der er forstyrrelser af mobilsignalet. Og se vores mobildækning i dit område. Klik for at se drift og dækning for mobil og mobilt bredbånd hos …

Keywords: yousee fejlmelding fastnet, yousee fejlmelding telefon